Facebook advertenties werken!

Waarom Facebook diensten werken? Anno 2020 is Facebook één van de meest krachtige kanalen om jouw website, webshop of app te promoten. De uitgebreide targeting mogelijkheden zorgen ervoor dat je bij de juiste personen op het juiste moment in beeld verschijnt. Je kunt namelijk je doelgroepen te bepalen op basis van demografische of geografische kenmerken, verschillende interesses en digitaal gedrag. En dat voor een betaalbare prijs!

Facebook services, uitbesteden of zelf doen?

Omdat het Facebook advertentieprogramma niet eenvoudig is, hebben veel bedrijven vaak niet de specifieke kennis en ervaring in huis om het maximale rendement uit een Facebook campagne te halen. Dit kan leiden tot te dure clicks, een te lage doorklikratio, gebrek aan analyse en verkeerde conclusies Dit kan leiden tot onvoldoende resultaat. Laat altijd een goede landingspagina maken voor jouw Facebook advertentie. Dan komen klanten die doorklikken direct bij het gewenste product of de dienst uit.

Facebook diensten, zoals Facebook pixel

Een Facebook pixel is ook een Facebook service, waarbij je een stukje code die je overal op jouw website kunt plaatsen. Hiermee kun je meer te weten komen over jouw doelgroepen. De doelgroepen kunnen hierdoor gemeten, geoptimaliseerd en ontwikkeld worden voor jouw Facebook advertentie. Je kunt na het plaatsen van de pixel bijvoorbeeld de conversie meten vanuit Facebook. Of via uitgebreide statistieken bekijken hoe de doelgroep jouw website gebruikt en een (vergelijkbare) doelgroep aanmaken vanuit deze statistieken. Vergeet echter niet om jouw privacyverklaring aan te passen! Ook hierbij kunnen wij je helpen.

Facebook Diensten Aslan Webtech

Klanten die we verder hebben geholpen met Facebook Diensten:

informatie

Adres

Aslan Webtech
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

telefoon

040 240 9696

Email

info@aslanwebtech.nl

Bakkie doen?

Laten we samen kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien!

Contact informatie