Onderhoud dienstverlening door Aslan Webtech!

Onderhoud als service. Wij maken niet alleen de mooiste websites, webshops en apps. Maar we zorgen er door een onderhoudscontract ook voor dat alles veilig en in ontwikkeling blijft. Zo blijft jouw website of applicatie altijd voorop lopen. In tegenstelling tot websites die niet onderhouden worden.

Wat houdt onderhoud dienstverlening bij Aslan Webtech in?

  • Iedere maand draaien wij security scans. En we draaien versie updates van o.a. WordPress. Plus plugin updates en daar waar nodig overige updates. Als een plugin niet meer werkt of er een beter alternatief beschikbaar is dan installeren wij deze voor je.
  • Iedere maand checken en updaten we eventueel op maat gemaakte templates & koppelingen, update keys etc.
  • Dagelijkse back up van alle websites die wij in onderhoud hebben op onze servers
  • Support bij acute calamiteiten
  • In het maandelijks onderhoud is geen meerwerk begrepen. Want hiervoor volgt een separate offerte. Of desgewenst een ticketsysteem. Hierbij worden vooraf uren ingekocht. Deze worden in overleg ingezet om het gewenste meerwerk uit te voeren.
  • Advies bij hulpvraagstukken

Aslan Webtech ontzorgt je optimaal! Zodat jouw website altijd up-to-date blijft en jij als ondernemer je handen vrij hebt om echt te ondernemen.

Onderhoud dienstverlening Aslan Webtech
Aslan Webtech onderhoud dienstverlening
Aslan Webtech onderhoud dienstverlening 2

Is onderhoud dienstverlening echt nodig?

Onderhoud dienstverlening is geen geintje. Je kunt dagelijks geen nieuwssite meer openen zonder te lezen over hackers. En waar je zou denken dat hackers geen interesse hebben in jouw site dan heb je het helaas mis. Want deze internetcriminelen proberen via speciale software op alle mogelijke manieren in te breken op websites. Of ze stelen gegevens of plaatsen dubieuze reclame links. Maar in het ergste geval raakt je domeinnaam besmet. Dan komt je bedrijfsmail niet verder meer dan de spam inbox van je klanten.

Door de website niet up-to-date te houden loop je risico’s. Helaas zijn deze risico’s niet altijd op korte termijn op te lossen, zoals: 

  • De website functioneert niet meer naar behoren
  • Jouw website snelheid neemt af
  • De website wordt onveilig
  • Jouw website scoort slechter in Google en andere zoekmachines

Wij van Aslan Webtech helpen je graag om dit te voorkomen!

informatie

Adres

Aslan Webtech
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

telefoon

040 240 9696

Email

info@aslanwebtech.nl

Bakkie doen?

Laten we samen kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien!

Contact informatie