De beste web applicatie voor jou

Wil je een web applicatie laten maken? Een oplossing die écht waarde toevoegt voor je doelgroep? Of die helpt om (interne) processen efficiënter te maken? Dan kijken we graag samen met jou de mogelijkheden. Hoe kunnen we processen automatiseren? En hoe kunnen we kostenbesparingen realiseren? Of hoe krijg jij inzicht & controle? En uiteraard hoe kunnen we je klanttevredenheid verhogen?

 

Waarom zou je jouw web applicatie laten maken door Aslan Webtech?

Elke web applicatie die wij ontwerpen, bouwen en publiceren voor onze klanten is gebouwd om resultaat te behalen. Wij hebben jarenlange ervaring en een verfrissende creativiteit. En omdat wij softwarebouwers zijn, is praktisch alles mogelijk. Want we kijken graag samen met jou wat je wilt bereiken. En hoe we dat samen kunnen realiseren. Neem daarom gerust contact met ons op. Het team van Aslan Webtech staat voor je klaar!

 

Wat is de beste web applicatie oplossing voor jou?

Een web applicatie of app? We horen regelmatig de noodkreet… We moeten een app laten maken! Want je kunt met een goede applicatie dan ook veel bereiken. Echter, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat past nu het beste bij jouw business? We helpen je graag met het helder krijgen van de échte klantvraag. Ter verduidelijking, wat is de behoefte van jouw klant? Daarom kijken we samen met jou wat de meest passende oplossing is.

De beste web applicatie voor jou Aslan Webtech

Een web applicatie biedt veel mogelijkheden

Een web applicatie wordt lang niet altijd ontwikkeld voor extern gebruik. Want voor steeds meer klanten mogen we programma’s ontwikkelen die gericht zijn op interne bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld een applicatie voor vergaderen. Deze app zorgt ervoor dat alle deelnemers aan de vergadering altijd dezelfde actuele, digitale bestanden bij zich hebben.

Nog meer web applicatie voorbeelden

Daarnaast kun je kiezen voor een portal (web applicatie) op je website. Hierin kunnen medewerkers en klanten inloggen. En vervolgens kunnen ze documenten en gegevens downloaden. Klanten kunnen deze makkelijk beheren en aanpassen. Of wat denk je van een mobiele applicatie voor je tijdregistratiesysteem? Medewerkers klokken in en uit via een app op hun mobiele telefoon. Op deze manier zie je o.a. wanneer je medewerkers aan het werk zijn. Of waar ze aan het werk zijn. En kun je op basis van locaties berichten sturen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Web applicatie Boekingssystemen

Web applicatie Boekingsprogramma

Planmij is een online boekingsprogramma speciaal voor kappers. Ontworpen en ontwikkeld door Aslan Webtech.

Web applicatie Tijdsregistratie

Web applicatie Tijdsregistratie programma

Met deze app kunnen medewerkers in- en uitklokken via de app op hun mobiele telefoon.

Web applicatie Planningsprogramma

Web applicatie Planningsprogramma

Ben je op zoek naar mogelijkheden om makkelijker samen te werken in teamverband en online taken te delegeren? Dan is dit programma ideaal voor jou!

Web applicatie Ledenprogramma

Web applicatie ledenprogramma

Ben je op zoek naar een ledenprogramma voor jouw sportschool, Martial Arts school of fitness studio? Dan is ons complete ledenprogramma iets voor jou!

Web applicatie Portal op jouw website

Web applicatie portals

Met een handige portal kunnen jouw medewerkers en klanten inloggen en documenten en gegevens downloaden. Ideaal en veilig!

Management Informatie Systeem

Web applicatie Management Informatie Systeem

Verbeter je bedrijfsprocessen, houd overview en optimaliseer je informatiestructuur met jouw eigen Management Informatie Systeem!

informatie

Adres

Aslan Webtech
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

telefoon

040 240 9696

Email

info@aslanwebtech.nl

Bakkie doen?

Laten we samen kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien!

Contact informatie