Over ons

img

Hallo,
wij zijn Aslan Webtech. Met een toegewijd team ontwerpen en ontwikkelen wij al jaren websites en apps voor zowel grote als kleine klanten. Wij maken websites vanaf het eerste ontwerp en kunnen eventueel ook de content verzorgen, of het nu gaat om tekst, beeld, video of vertalingen.
Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om samen met jou je wensen en de mogelijkheden te bespreken. We brengen de doelen, doelgroepen, gewenste functionaliteiten en benodigde content in kaart. Vervolgens gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met het ontwerp. Intussen gaan – indien gewenst – onze tekstschrijvers aan de slag om de benodigde input te verzamelen. In deze fase bespreken we ook jouw wensen m.b.t. beeld en evt. film. Alle content kunnen we samen met jou ontwikkelen. Veelal werken we op basis van een aangeleverde huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Dan kunnen we dit uiteraard voor je verzorgen.

img

 

Onze ontwerpen maken we voor een desktop, maar we werken ze ook gedetailleerd uit voor een tablet en/of mobiele telefoon. Dat heet responsive. Zo weet je precies hoe alles eruit komt te zien. Zodra de vormgeving goedgekeurd is, wordt deze omgezet naar een werkende website volgens de laatste richtlijnen van Google. Dit betekent onder andere dat de website goed wordt weergegeven op alle apparaten en dat deze supersnel laadt.
Voordat wij de website opleveren, testen we deze uitvoerig op de meest gebruikte browsers en desktops, en 0p tablets en mobiele telefoons. Wij koppelen de website aan Google Analytics, zodat de resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Uiteraard kunnen we ook de online marketing voor je verzorgen, zoals conversie optimalisatie, nieuwsbrieven, social media campagnes, zoekmachine optimalisatie en Google Adwords. Ons team van specialisten staat voor je klaar! Als jouw website of app naar tevredenheid is opgeleverd, verzorgen we desgewenst ook het onderhoud. Zaken als laatste versies, veiligheid, voldoen aan de laatste normen worden allemaal voor je verzorgd.

We maken graag onder het genot van een kopje koffie persoonlijk kennis met je.

 • Websites

  Wij maken mooie en responsive websites die goed gevonden worden en die aan al jouw wensen voldoen. Of je webshop je core business betreft of je website als visitekaartje fungeert, wij zorgen voor een geweldig resultaat!

  Website
 • App

  Wij maken gebruiksvriendelijke apps die jou kostenbesparing opleveren, inzicht & controle geven en de klanttevredenheid flink verhogen. Geen tijdverlies meer door papieren rompslomp, maar efficiënt ingeregelde processen en je werkvloer onder controle!

  Apps
 • Onderhoud

  Nadat jouw website, webshop of app naar ieders tevredenheid is opgeleverd, blijven we je ondersteunen door het verzorgen van onderhoud. Een soort APK voor je website of app. Zodat jij je kunt richten op je eigen business!

  Onderhoud

Geïnspireerd geraakt?
Vraag vrijblijvend een offerte op

Offerte aanvragen