Sjablonen

Een website van Aslan Webtech heeft alle tools en functionaliteiten van een goed werkende website. Naast een responsive design (dit houdt in dat de website zich aanpast op mobiel en tablet) scoort deze ook hoog in Google. Social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest worden in de website geïntegreerd. We kunnen in principe alles maken. Om het je makkelijker te maken, kun je eventueel een keuze maken uit een van onze design sjablonen.

 • img
  img

  Zakelijk

  De lay out van dit sjabloon heeft een zakelijke, moderne en professionele uitstraling en is zeer geschikt voor de zakelijke markt. De basiskleuren zijn zodanig aan te passen dat ze goed aansluiten op jouw huisstijl en logo. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je website responsive is, dus ook op tablet en mobiel goed leesbaar.

 • img
  img

  Creatief

  Dit creatieve sjabloon kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Een flexibele website die makkelijk in onderhoud en uitbreiding is. De basiskleuren kunnen aangepast worden aan jouw logo en huisstijl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website responsive is, dus prima leesbaar en uitgelijnd op mobiel en tablet.

 • img
  img

  Modern

  Dit moderne sjabloon kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Een flexibele website die makkelijk in onderhoud en uitbreiding is. De basiskleuren kunnen aangepast worden aan jouw logo en huisstijl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website responsive is, dus prima leesbaar en uitgelijnd op mobiel en tablet.

 • img
  img

  Stijlvol

  Dit stijlvolle sjabloon kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Een flexibele website die makkelijk in onderhoud en uitbreiding is. De basiskleuren kunnen aangepast worden aan jouw logo en huisstijl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website responsive is, dus prima leesbaar en uitgelijnd op mobiel en tablet.

 • img
  img

  Landingspagina

  Dit sjabloon van een landingspagina zal zeker voor meer conversie en business zorgen. De basiskleuren kunnen aangepast worden aan jouw website, logo en huisstijl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website responsive is, dus prima leesbaar en uitgelijnd op mobiel en tablet.

 • img
  img

  Restaurant

  Dit eigentijdse sjabloon is o.a. geschikt voor restaurants en afhaalzaken. Een flexibele website, makkelijk in onderhoud en uitbreiding. De basiskleuren kunnen aangepast worden aan jouw logo en huisstijl. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website responsive is, dus prima leesbaar en uitgelijnd op mobiel en tablet.