WAAROM ASLAN WEBTECH

Waarom Aslan Webtech uniek is

Waarom Aslan Webtech uniek is? Met ons toegewijde team ontwerpen en ontwikkelen wij al jaren websites, apps en software. Daarnaast adviseren en begeleiden wij ondernemers bij de ontwikkeling van hun business. Bij ons is (bijna) alles mogelijk op softwaregebied. De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Daarom helpen we je graag om je organisatie wendbaarder te maken en je processen te optimaliseren. Of in te spelen op de constant veranderende behoeftes van je klanten. Samengevat, jouw groei in online succes staat bij ons centraal. Met creatieve ideeën, innovatieve technieken en resultaatgerichte oplossingen.

Laat door Aslan Webtech jouw nieuwe website maken!

Wij werken voor zowel grote als kleine klanten. Van ZZP tot MKB. Wij maken jouw website, webshop, app of software ontwikkeling vanaf het eerste ontwerp. Daarnaast kunnen eventueel ook de content verzorgen. Naast tekst kunnen we ook beeld, video of vertalingen voor je in orde maken. Omdat vindbaarheid zeker zo belangrijk is als je nieuwe website, verzorgen wij ook SEO, Google Ads en Facebook advertenties.

Hoe werkt dat dan?

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om samen met jou je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens brengen we de doelen, doelgroepen, gewenste functionaliteiten en benodigde content in kaart. Daarnaast gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met het ontwerp. Intussen gaan – indien gewenst – onze tekstschrijvers aan de slag om de benodigde input te verzamelen. In deze fase bespreken we ook jouw wensen m.b.t. beeld en evt. film. Alle content kunnen we samen met jou ontwikkelen. Veelal werken we op basis van een aangeleverde huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Dan kunnen we dit uiteraard voor je verzorgen

Waarom Aslan Webtech? Wij ontwerpen jouw uniek design!

Onze ontwerpen maken we standaard voor een desktop. Maar we werken ze ook gedetailleerd uit voor een tablet en/of mobiele telefoon (responsive). Met als gevolg dat je precies weet hoe alles eruit komt te zien. Zodra de vormgeving goedgekeurd is, wordt deze omgezet naar een werkende website of app. Uiteraard volgens de laatste richtlijnen van Google. Dat betekent dat de website of app goed wordt weergegeven op alle apparaten en dat deze supersnel laadt. Dat is waarom Aslan Webtech extra aandacht besteedt aan het ontwerp van jouw unieke design!

Waarom Aslan Webtech ook onderhoud verzorgd

Voordat wij je website, webshop, app of software ontwikkeling opleveren, testen we deze uitvoerig. Daarvoor checken we de meest gebruikte browsers en desktops, tablets en mobiele telefoons. Eveneens koppelen wij de website aan Google Analytics, zodat de resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Daarnaast kunnen we ook de online marketing voor je verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, nieuwsbrieven, social media campagnes, zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Ons team van specialisten staat voor je klaar! Als jouw website of app naar tevredenheid is opgeleverd, verzorgen we desgewenst ook het onderhoud. Kortom, Aslan Webtech ontzorgt je optimaal!

Waarom Aslan Webtech?

-> Wie we zijn

Wij zijn een team creatievelingen met uitgebreide technologische kennis. Wij adviseren en begeleiden je graag met jouw business uitdagingen en oplossingen.

Goh wat interessant   
Waarom Aslan Webtech
Wat Aslan Webtech doet

Waarom Aslan Webtech?

-> Wat we doen

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops, web applicaties en kwalitatief hoogstaande software. We denken als sparring partner graag out of the box met je mee wat je wilt bereiken met web technologie en hoe we dat doel het beste samen kunnen realiseren.

Ik laat me graag adviseren  

Waarom Aslan Webtech?

Wij maken het verschil

De technologie ontwikkelt zich razendsnel en wij helpen je graag om je organisatie wendbaarder te maken, processen te optimaliseren of in te spelen op de constant veranderende behoeftes van jouw klanten. Jouw groei in online succes staat bij ons centraal.

Hoe dan?   
Aslan Webtech wij maken het verschil

Neem contact met ons op

Aslan Webtech staat graag met raad en daad voor je klaar.

We kijken graag samen met je wat je wilt bereiken,

welke resultaten je wilt behalen en

hoe we die doelen het beste samen kunnen realiseren.

informatie

Adres

Aslan Webtech
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

Telefoon

040 240 9696

Email

info@aslanwebtech.nl

Bakkie doen?

Laten we samen kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien!

Contact informatie