Wat we doen? Wij bouwen websites, webapplicaties en software!

Met een toegewijd en enthousiast team ontwerpen en ontwikkelen wij al jaren websites, webshops, web applicaties en kwalitatief hoogstaande software. Dat is wat we doen. Daarnaast adviseren en begeleiden we jou bij de ontwikkeling van jouw bedrijf. Want we denken als sparring partner graag out of the box met je mee wat je wilt bereiken met web technologie. Vervolgens kijken we samen hoe we dat doel het beste kunnen realiseren. Daarbij laten we ons niet beperken door bepaalde technieken of technologieën. Maar bij ons is juist alles mogelijk op software gebied!

Wat we nog meer doen?

We bedenken en ontwikkelen klant gedreven oplossingen. Terwijl die jou meer rendement opleveren en het jouw klanten makkelijker maken. Al onze oplossingen sluiten naadloos aan op jouw doelstellingen en de behoeftes van jouw klanten. Alles voor jouw online succes.

Websites

Wij maken winstgevende websites

Ja, dat wil ik ook!  
Aslan Webtech wat we doen Webapplicaties

Web applicaties

Webapplicaties die jouw business verder helpen!

Hier wil ik meer van weten!  

Software maatwerk

Ook voor software maatwerk oplossingen kun je bij Aslan Webtech terecht

Meer over maatwerk  
Aslan webtech wat we doen maatwerk software
Onderhoud zonder zorgen Aslan Webtech

Onderhoud zonder zorgen

Wij van Aslan Webtech maken niet alleen de mooiste websites webshops en apps, we zorgen er door middel van een onderhoudscontract voor jouw website ook voor dat alles veilig en in ontwikkeling blijft. Zo blijft jouw website altijd in de lead, in tegenstelling tot websites die niet onderhouden worden.

 

Bij een website onderhoudscontract loggen wij elke maand (en vaker indien nodig) in op je website en maken we een volledige back up van je site, bestanden en database. Daarnaast werken wij zowel WordPress, thema’s en plugins bij naar de laatste versies. Ook monitoren wij jouw website real-time op aanvallen van buitenaf. Gaat je website onverhoopt toch offline? Dan herstellen wij deze zo snel we kunnen.

Aslan Webtech ontzorgt je optimaal, zodat jouw website altijd up-to-date blijft en jij als ondernemer je handen vrij hebt om echt te ondernemen!

Is onderhoud echt nodig?

Je kunt dagelijks geen nieuwssite meer openen zonder te lezen over hackers. Als je denkt dat hackers geen interesse hebben in jouw site, dan heb je het helaas mis. Deze internetcriminelen proberen via speciale software op alle mogelijke manieren in te breken op websites om gegevens te stelen of dubieuze reclame links te plaatsen. In het ergste geval raakt je domeinnaam besmet en komt je bedrijfsmail niet verder meer dan de spam inbox van je klanten. Wij van Aslan Webtech helpen je graag om dit te voorkomen!

Diensten van Aslan

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Wij helpen je graag om je organisatie wendbaarder te maken, processen te optimaliseren of in te spelen op de constant veranderende behoeftes van jouw klanten. Jouw groei in online succes staat bij ons centraal.

informatie

Adres

Aslan Webtech
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

Telefoon

040 240 9696

Email

info@aslanwebtech.nl

Bakkie doen?

Laten we samen kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien!

Contact informatie