Werkwijze

Doel

Allereerst definiëren we samen met jou wat het doel is van jouw website of app. Wat wil je ermee bereiken? Wat is je strategie? Wat voor soort website of app wil je en past het beste bij je? Wil je een standaard website / app of maatwerk? We definiëren het samen met je.

Design

Op basis van jouw wensen en doelen wordt een wireframe (prototype) geschetst. Hiermee wordt de structuur duidelijk, waar tekst en plaatjes komen, welke Call-to-action knoppen waar komen etc. Dit geeft jou direct inzicht op welke plaatsen content nodig is.
De vormgeving van jouw website of app speelt een belangrijke rol in jouw brand identity en zet daarnaast aan tot actie bij jouw gebruikers. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerpen en vormgeven van iedere pagina.

Development

Als het doel, wireframe en design zijn bepaald, is het tijd om te gaan bouwen! Met de juiste technologie en ervaren ontwikkelaars. We houden je uiteraard op de hoogte van de voortgang en zorgen er zo voor dat de planning binnen budget gehaald wordt. Alle websites en apps worden onderworpen aan dubbele tests, zodat we er zeker van zijn dat alles naar wens werkt. Deze kwaliteitscontrole vinden wij erg belangrijk. Als dit alles gebeurd is … gaan we LIVE!!!

Onderhoud

Zo, jouw nieuwe website of app is af en helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Maar daarmee zijn we nog niet klaar! Regelmatig worden er nieuwe versies van iOS, Android en Windows uitgebracht, er zijn WordPress & Magento updates waardoor ook plugins bijgewerkt moeten worden en veiligheid van jouw website of app en jouw gegevens is uiteraard ook erg belangrijk… Vandaar dat we je een onderhoudscontract bieden waarbij we niet alleen technisch onderhoud verzorgen, maar bekijken ook of je site of app nog voldoet aan de laatste normen. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken.

Marketing

We helpen je uiteraard ook bij de vindbaarheid van je website of app. Wie zijn je potentiële klanten, waar zoeken ze naar en waar/hoe kun je jouw website of app het beste presenteren? Gebruik je de juiste afbeeldingen en is je website of app goed te vinden? En leidt het bezoek aan je website of app tot conversie? Verder moet je rekening houden met de regels van Apple en Google. Scoor hoog in de ranking met een weloverwogen marketing plan, we helpen je graag.

img

Geïnspireerd geraakt?
Vraag vrijblijvend een offerte op

Offerte aanvragen