WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Wat maakt ons uniek?

Wij maken het verschil. De technologie ontwikkelt zich razendsnel, daarom helpen wij je graag om je organisatie wendbaarder te maken. Hiermee worden jouw processen geoptimaliseerd. Zodat je kunt inspelen op de constant veranderende behoeftes van jouw klanten. Want jouw groei in online succes staat bij ons centraal, geen uitdaging is ons namelijk te complex.

Zo maken wij het onderscheid!

We helpen je met creatieve ideeën, innovatieve technieken en resultaatgerichte oplossingen. Doordat we out of the box met je meedenken, komen we dagelijks tot nieuwe technologische inzichten die we direct in de praktijk brengen. Zodoende helpen we jou om direct te kunnen inspelen op de dynamisch en veranderde wereld van vandaag en morgen.

Wij maken het verschil

Maar hoe dan?

Allereerst definiëren we samen met jou wat het doel is van jouw website of web applicatie. Wat wil je ermee bereiken? Hoe luidt je strategie? Wat voor soort website of app wil je? En past het beste bij je? Wil je een standaard website / app of maatwerk? We definiëren het samen met je.

Op basis van jouw wensen en doelen wordt een wireframe (prototype) geschetst. Hiermee wordt de structuur duidelijk. Zoals waar komt de tekst? En waar de plaatjes? Vervolgens, welke Call-to-action knoppen komen waar? Etc. Want dit geeft jou direct inzicht op welke plaatsen content nodig is.

Aan de andere kant speelt de vormgeving van jouw website of app een belangrijke rol in jouw brand identity. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerpen en vormgeven van iedere pagina.

Als het doel, wireframe en design zijn bepaald, is het tijd om te gaan bouwen! Met de juiste technologie en ervaren ontwikkelaars. Ter verduidelijking houden we houden je uiteraard op de hoogte van de voortgang. Tenslotte zorgen we ervoor dat de planning binnen budget gehaald wordt. Alle websites en apps worden onderworpen aan dubbele tests, zodat we er zeker van zijn dat alles naar wens werkt. Deze kwaliteitscontrole vinden wij erg belangrijk. Tot slot, als dit alles gebeurd is … gaan we LIVE!!

Zo, jouw nieuwe website of app is af en helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Echter, daarmee zijn we nog niet klaar! Regelmatig worden er nieuwe versies van iOS, Android en Windows uitgebracht. Dat betekent dat er WordPress & Magento updates en plugins bijgewerkt moeten worden. Naast de veiligheid van jouw website of app, zijn jouw gegevens uiteraard ook erg belangrijk… Vandaar dat we je een onderhoudscontract bieden waarbij we niet alleen technisch onderhoud verzorgen. Tevens bekijken we of jouw site of app nog voldoet aan de laatste normen. Dan hoef jij je er geen zorgen meer over te maken.

Ben je op zoek naar maatwerk?

Neem gerust contact met ons op voor al onze maatwerk oplossingen.

Voor maximaal resultaat!

Benieuwd hoe jouw website beter gevonden wordt?

Onder het genot van een kopje koffie kijken we graag samen met jou hoe jouw website beter gevonden wordt en hoe we je conversie en daarmee je resultaat kunnen verhogen!

informatie

Aslan Webtech
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

telefoon

040 240 9696

Email

info@aslanwebtech.nl

Bakkie doen?

Laten we samen kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien!

Contact informatie