Diensten

De websites en webshops die wij maken zijn opvallend goed vindbaar, zijn prachtig vormgegeven en worden prima onderhouden.

 • Web

  Websites

  Aslan Webtech maakt websites waar mensen blij van worden, die resultaat opleveren, die er geweldig uitzien, die gebruiksvriendelijk zijn en jou verder helpen. De websites en webshops die wij maken zijn opvallend goed vindbaar, zijn prachtig vormgegeven en worden prima onderhouden. Heb je een standaard website of webshop nodig of juist maatwerk? Wij denken graag met je mee wat je met je website of webshop wilt bereiken.

  Webdesign

  Een website van Aslan Webtech heeft alle tools en functionaliteiten van een goed werkende website. Naast een responsive design (dit houdt in dat de website zich aanpast op mobiel en tablet) scoort deze ook hoog in Google. Social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest worden in de website geïntegreerd. We kunnen in principe alles maken. Om het je makkelijker te maken, kun je eventueel een keuze maken uit een van onze design sjablonen.

 • App

  Aslan Webtech maakt gebruiksvriendelijke apps die jou verder helpen en die je vooral resultaat opleveren. We ondersteunen het hele proces van het eerste idee tot succesvolle presentatie in de Apple App Store of Google Play Store. Wij geloven in slimme applicaties waarbij de eindgebruiker en zijn behoefte centraal staat. Graag bekijken we samen met jou de mogelijkheden om processen te automatiseren, hoe we kostenbesparingen kunnen realiseren, hoe jij inzicht & controle krijgt en hoe we je klanttevredenheid kunnen verhogen. Ons professionele team staat voor je klaar, van concept tot eindresultaat.

 • Online Marketing

  Hoe goed je website of app ook is, er is veel concurrentie. Daarom helpen we je bij de promotie en zorgen we ervoor dat jouw website of app flink opvalt. Alles wordt tegenwoordig via een desktop, tablet of mobiele telefoon opgezocht. En hiervoor wordt de grootste zoekmachine Google gebruikt. Het is daarom belangrijker dan ooit om online sterk aanwezig te zijn en makkelijk gevonden te worden. Naast een nieuwe moderne website of app wordt deze ook geoptimaliseerd op bepaalde zoektermen zodat je hiermee hoog scoort in Google. We helpen je graag met vragen als: Wie zijn je potentiële klanten, waar zoeken ze naar en waar/hoe kun je jouw website of app het beste presenteren? Gebruik je de juiste afbeeldingen en is je website of app goed te vinden? En leidt het bezoek aan je website of app tot conversie? We helpen je graag met je marketingplan.

  SEO

  Wat is SEO? Zoekmachines zoals Google helpen mensen met het vinden waar zij naar op zoek zijn. SEO is het proces om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Dit doen we door het gebruik van relevante zoekwoorden waar jouw klanten naar op zoek zijn.
  Hoe werkt SEO? De resultaten van de zoekmachines worden bepaald door onder ander de kwaliteit van de inkomende links die naar een website verwijzen. Hoe meer links je hebt hoe hoger je stijgt in ranking. Als je een grotere online aanwezigheid wilt hebben dan is het bouwen van links cruciaal voor je succes. Hier kunnen we je uiteraard mee van dienst zijn.

  Google Adwords

  Wat is Google Adwords? Met Google Adwords kun je adverteren in de zoekmachine Google. Deze Adwords campagne kun je aan ons uitbesteden. Door onze kennis en ervaring met Adwords campagnes besparen we geld voor je, halen we hogere conversies en meer orders en leads uit jouw website. Uiteraard ontvang je iedere maand een uitgebreide en heldere rapportage van ons van de behaalde resultaten. Adverteren in Google is één van de beste manieren om direct bezoekers op je website te krijgen. In de meeste gevallen levert de campagne je in de eerste week al nieuwe klanten en omzet op.
  Wat we voor jou kunnen betekenen; direct bovenaan in Google, binnen een week resultaat, meer klanten en bezoekers.

 • Huisstijl

  We werken vaak op basis van een aangeleverde huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Dan kunnen we dit uiteraard voor je verzorgen. Onze designers staan klaar om een ambachtelijk ontwerp te maken voor je. Want een goed logo maakt indruk. Een goed logo is makkelijk te onthouden, makkelijk te herkennen en maakt in één oogopslag duidelijk waar het over gaat. Het ziet er professioneel uit en alles moet kloppen.
  Aan de hand van jouw aanwijzingen maken onze logo ontwerpers 3 verschillende unieke logo ontwerpen. Daar kun je er één van uitkiezen. In een correctieronde kan het door jou gekozen logo eventueel aangepast worden. Je kunt je logo gebruiken voor al je reclame doeleinden. Uiteraard word jij eigenaar van de bronbestanden, je kunt er dus mee doen wat je wilt.

  Grafisch ontwerp

  Wil je niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kunnen we ook voor je verzorgen. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.

  Content

  Het schrijven van website teksten is een vak apart. Je weet precies wat je wilt vertellen op je website. En je weet ook wat je van je lezers gedaan wilt krijgen. Alleen: hoe krijg je dit voor elkaar? En hoe zorg je ervoor dat je website goed gevonden wordt? En ook nog een beetje lekker leest? Wij kunnen je ondersteunen door professionele teksten te maken. Je website ziet er niet alleen goed uit, de inhoud is ook in orde!

  Social Media

  Sociale Media zijn niet meer weg te denken in het hedendaagse internetgebruik. Hoe langer hoemeer informatie bereikt ons via platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn en deze platformfungeren vaak als startpunt voor verdere online navigatie. Aslan Webtech is thuis in de wereld van social media en volgt alle ontwikkelingen op de voet, waardoor we de meest effectieve advertentiemogelijkheden kunnen inzetten voor jou.

Geïnspireerd geraakt?
Vraag vrijblijvend een offerte op

Offerte aanvragen